HUBIPP – Hrvatska udruga za biofeedback i primjenjenu psihofiziologiju

Krajem 2009. godine osnovana je Hrvatska udruga za biofeedback i primjenjenu psihofiziologiju – HUBIPP. Udruga se nalazi u Zagrebu sa sjedištem u Mesničkoj 15a.Cilj osnivanja Udruge je strukovno povezivanje radi jedinstvenog, dobrovoljnog pružanja psihološke pomoći i podrške pojedincu i obitelji, promicanja prevencije psihosomatskih poremećaja, te promicanja zdravlja kroz primjenu tehnika biofeedbacka i drugih tehnika u  psihofiziologiji.

Osnivači Udruge su ujedno i  djelatnici ordinacije Mens Sana koja sustavno provodi tehnike biofeedbacka u prevenciji bolesti kao i kod postojanja određenih poteškoća.Udruga će kroz edukativne i informativne radionice pružati informacije o mogućoj primjeni biofeedbacka.

Udruga je neprofitna organizacija, a novčana sredstva pribavlja iz članarine, darovanja, prihoda stečenih obavljanjem dopuštenih djelatnosti i donacija. Sva ostvarena dobit koristi se isključivo za ostvarivanje cilja Udruge.Udruga je član internacionalnog udruženja za biofeedback i primjenjenu psihofiziologiju AAPB.

CategoryObavijesti

© 2018. Sva prava pridržana Mens Sana d.o.o. Desing by Digitalac.hr

Kontakt telefon        01 4847 763