Naši terapeuti i suradnici

 • Prim.dr.sc. Sanja Martić- Biočina

    30+ godina iskustva

   

  Rođena u Splitu gdje je završila osnovnu i srednju školu. 1979. upisala je Studij medicine u Splitu Medicinskog fakulteta u Zagrebu, koji je završila 1985. godine. Poslijediplomski studij je završila 1992 g. i magistrirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. 2012.g

  Uži interesi:

  -Psihijatrija u zajednici za oboljele od teških psihičkih poremećaja
  -Neurofeedback i psihofiziološke metode liječenja u psihijatriji
  -Novi pristupi u liječenju psihičkih poremećaja- farmakološki i ne – farmakološki
  -Obiteljska psihoterapija

 • Dr.sc. Marija Kušan Jukić

   20+ godina iskustva

  Stručni suradnik Mens Sana d.o.o.. – psihijatrija starije životne dobi, specijalistica psihijatrije, subspecijalistica socijalne psihijatrije.

 • Ivana Živoder

     10 godina iskustva

  Stručni suradnik Mens sana d.o.o. – biofeedback i neurofeedback terapeut

  Od 2012. godine sudjeluje u visokoškolskoj nastavi na studiju sestrinstva u Varaždinu. Trenutno je predavač je na Sveučilištu Sjever na Odjelu biomedicinskih znanosti. Polaznica je poslijediplomskog doktorskog studija Socijalne gerontologije (Alma  Mater  Europaea –ECM).

 • prof. Ana Vodanović Kosić

     10+ godina iskustva

  Direktor i stručni djelatnik Mens Sana d.o.o., Ana je psiholog s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima. Zajedno s dr.sc. Sanjom Martić-Biočina i Ivanom Živoder je prije više od 10 godina među prvima u Hrvatskoj počela primjenjivati biofeedback i neurofeedback metodu u terapijskom radu s djecom i odraslima.

 • Dr.sc. Ana Havelka Meštović

     10+ godina iskustva

   

  Dr.sc. Ana Havelka Meštrović znanstveni je suradnik iz interdisciplinarnih područja znanosti, kognitivne znanosti, psihologija i medicina. Zaposlena je kao predavač na Rochester Institute of Technology Croatia (RIT Croatia) na predmetima iz područja psihologije.

 • Darko Blagojević, mag.psych.

     5+ godina iskustva

   

  Darko je najnoviji član Mens Sana tima. Magistar psihologije s iskustvom rada u vrtiću i djecom predškolske i školske dobi. Dugogodišnji je praktikant joge s edukacijom za joga učitelja. Certificiran je u prvoj generaciji providera TRE® metode za otpuštanje napetosti, stresa i traume u Hrvatskoj. U proteklih 2 godine uspješno vodi grupne radionice i privatne TRE seanse. Uži interesi su mu razumijevanje i integracija rada na tijelu, neurologije, fiziologije i psihologije u borbi sa stresom, traumom i svim posljedicama koje oni ostavljaju na našem organizmu uključujući tijelo, kognitivno-emocionalno doživljavanje i funkcioniranje, kao i poboljšanje kvalitete života općenito.