• Pripremite dijete za nove školske izazove! – 40% popusta, 20.8. – 30.9.

  U razoblju od 20.8. do 30.9. paket od 20 neurofeedback tretmana za svoje dijete umjesto 5000kn platite promotivnih 3000kn!!!

  Ljeto je posebno razdoblje u dječjem životu. To je vrijeme kada dani traju beskonačno dugo, sutra ne postoji, a cijeli dan je rezerviran za igru i slobodne aktivnosti s prijateljima. Mališani tada napune svoje baterije i srca kroz druženje i razonodu. Povratak u školske klupe na jesen može za neku djecu predstavljati izazov u smislu adaptacije na ipak malo drugačiji režim funkcioniranja koji podrazumijeva puno više strukture. Sjedenje u klupi i zadržavanje pažnje na nekad ne tako zanimljivo gradivo, može zahtjevati period adaptacije.

  Neurofeedbackom kroz igru i gledanje crtića možemo dječji mozak polako istrenirati i pripremiti na održavanje pažnje i mirnog fokusa koji će im biti prijeko potreban u izazovima koji ih očekuju u novoj školskoj godini, svih obaveza koje dolaze s njom, u školi ali i izvan nje.

  Upravo iz tog razloga u Mensani smo osmislili promotivni paket od čak 20 neurofeedback tretmana kojima će vaše dijete izoštriti svoju pažnju i pripremiti svoj mozgić na učenje i to za nevjerojatnih 40% popusta. Umjesto 5000kn ovaj paket od 20 tretmana u razdoblju od 20.8. do 30.9.2018. Koštati će vas samo 3000kn. Uz to, ako se odlučite za ovaj paket, inicijalnu procjenu vam nećemo naplatiti, čime ćete uštedjeti dodatnih 450kn.

  Ponuda vrijedi za svu djecu koja upisuju 1. razred osnovne škole pa sve do budućih maturanata srednje škole.

   

   

 • SMANJILA SE TJESKOBA

  I NERVOZA

   Svake preporuke, upoznajte sebe u jednoj drugoj dimenziji i boljem izdanju.
  Marina L

TERAPEUTI:

Ana Vodanović Kosić

Više od 15 godina iskustva

Direktor i stručni djelatnik Mens Sana d.o.o., Ana je psiholog s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima. Zajedno s dr.sc. Sanjom Martić-Biočina i Ivanom Živoder je prije više od 10 godina među prvima u Hrvatskoj počela primjenjivati biofeedback i neurofeedback metodu u terapijskom radu s djecom i odraslima.

Naši terapeuti i suradnici →
CategoryObavijesti

© 2018. Sva prava pridržana Mens Sana d.o.o. Desing by Digitalac.hr

Kontakt telefon        01 4847 763