• Akcija Neurofeedbacka za školarce i studente do 30.06.2023.

  Do 30.06.2023. za učenike i studente 20 neurofeedback tretmana + besplatna inicijalna procjena 4000 kn / 530 € umjesto 5450 kn / 725 €!

  Povratak u školske klupe može za neku djecu predstavljati izazov u smislu adaptacije na ipak malo drugačiji režim funkcioniranja koji podrazumijeva puno više strukture. Sjedenje u klupi i zadržavanje pažnje na nekad ne tako zanimljivo gradivo, može zahtjevati period adaptacije.

  Neurofeedbackom kroz igru i gledanje crtića (filmova, serija za one starije) možemo dječji mozak polako istrenirati i pripremiti na održavanje pažnje i mirnog fokusa koji će im biti prijeko potreban u izazovima koji ih očekuju u novoj školskoj godini, svih obaveza koje dolaze s njom, u školi ali i izvan nje.

  Upravo iz tog razloga u Mens sani smo osmislili promotivni paket od čak 20 neurofeedback tretmana kojima će Vaše dijete, bilo da je osnovnoškolac, srednjoškolac ili čak student,  izoštriti svoju pažnju i pripremiti svoj mozak na učenje i to za nevjerojatnih 40% popusta. Umjesto 5000 kn ovaj paket od 20 tretmana koštat će Vas do kraja ove godine samo 3600 kn. Uz to, ako se odlučite za ovaj paket, inicijalnu procjenu vam nećemo naplatiti, čime ćete uštedjeti dodatnih 450kn.

  Ponuda vrijedi za svu školsku djecu i studente.

 • SMANJILA SE TJESKOBA

  I NERVOZA

   Svake preporuke, upoznajte sebe u jednoj drugoj dimenziji i boljem izdanju.
  Marina L

TERAPEUTI:

Ana Vodanović Kosić

Više od 15 godina iskustva

Stručni djelatnik Mens Sana d.o.o., Ana je psiholog s dugogodišnjim iskustvom u radu s klijentima. Zajedno s dr.sc. Sanjom Martić-Biočina i Ivanom Živoder je prije više od 10 godina među prvima u Hrvatskoj počela primjenjivati biofeedback i neurofeedback metodu u terapijskom radu s djecom i odraslima.

Naši terapeuti i suradnici →