• Radionice socijalno-emocionalnih vještina za djecu – ciklus 10 radionica – 1000 kn/ 132,72

  Radionice socijalno – emocionalnog razvoja za djecu kroz trening socijalnih vještina.

  Program se provodi u malim grupama, u kojima djeca zajedno razvijaju svoje vještine, uče i zabavljaju se s ciljem poticanja socijalno – emocionalnog razvoja.
  Sudjelovanjem u programu djeca će napraviti korak u socijalizaciji, te učiti kako se snaći u novoj okolini. Kroz interaktivne radionice provode se poticajne i kreativne aktivnosti koje su usmjerene razvoju asertivne komunikacije, samopouzdanja i socijalno – emocionalnih kompetencija djece. Rad u malim grupama omogućuje individualni pristup svakom djetetu.

  Razvojem vršnjačke interakcije kroz grupu i poticanjem pozitivnih ponašanja pridonosi se socijalno kompetenciji djece. Učenje i svladavanje socijalnih vještina od velike je važnosti da bi se dijete adekvatno socijalno razvijalo. Razvoj socijalno – emocionalnih vještina pridonosi prepoznavanju i izražavanju vlastitih osjećaja, kao i osjećaja drugih, vještinama pregovaranja, emocionalne regulacije, rješavanju sukoba, asertivnoj komunikaciji, razvoju samopouzdanja i osobnih resursa s ciljem funkcionalnijeg socijalnog funkcioniranja i razvoja prosocijalnog ponašanja kod djece.
  U radionice je uključen i individualni susret s roditeljima na temu poticanja komunikacije i socijalnih vještina kod djece.

  Sav materijal osiguran je od strane voditelja radionica.
  Program se provodi u malim grupama do šestero djece kroz deset susreta.
  Grupe su namijenjene djeci školskog uzrasta i aktivnosti su prilagođene djeci uzrasta
  od 6 -7 godina; 8 – 10 godina; 10- 12 godina.
  Susreti se odvijaju jednom tjedno u trajanju od 60 minuta.

 • SMANJILA SE TJESKOBA

  I NERVOZA

   Svake preporuke, upoznajte sebe u jednoj drugoj dimenziji i boljem izdanju.
  Marina L

TERAPEUTI:

Kristina Draguzet, mag.paed.soc.,

Podaci o voditelju radionica

Kristina Draguzet, mag.paed.soc., obiteljsko – sistemski psihoterapeut s europskim certifikatom. Stručni suradnik Mens Sana d.o.o., magistra socijalne pedagogije i obiteljski terapeut s iskustvom u radu s klijentima kroz individualnu, partnersku i obiteljsku terapiju.

Naši terapeuti i suradnici →